Du skal have en stor tak for din hjælp, rådgivning og støtte ifbm min stress. Som dig bekendt har jeg også gået til psykolog, men det har været dine værktøjer, din tilgang og personlighed der har givet mig overskud til at komme videre. Det skal du have en kæmpe tak for.... jeg kan ikke takke dig nok :).

Anonym
 

Mit coachingforløb hos Berit Schrøder har givet mig rigtig meget. Jeg har lært mig selv bedre at kende og er blevet bedre til at aflæse de signaler min krop sender mig. Jeg har fundet ud af, hvad der betyder noget for mig og hvorfor det er vigtigt. Da jeg startede hos Berit var jeg meget i tvilv om mine egne evner og muligheder for fremtiden, nu har jeg fået meget mere selvtillid og er mere positiv mht fremtiden.

Eva, koordinator.

 

Jeg havde 33 års erfaring med at være den perfekte pessimist, da jeg startede i mit coachforløb hos Berit. 33 års erfaring med manglende tiltro til verden, men mest af alt til mig selv. Mit selvværd var meget lavt, og jeg havde arbejdet mig ind i en gedigen omgang stress under mantraet: "Jeg er ikke god nok". En følelse, som jeg i gentagne terapiforløb i de foregående 17 år havde forsøgt at få til at forsvinde, men uden held. I løbet af kun otte sessioner lykkedes det ikke bare Berit at hjælpe mig med at mindske følelsen af ikke at slå til, jeg blev også mærkbart gladere. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør ændringen af et menneskes mentale vaner heller ikke, men jeg er fuldstændigt lamslået over, hvor langt vi faktisk nåede sammen på nogle få måneder! Jeg er glad, fjollet og optimistisk, som jeg aldrig har været det før... Og jeg er vild med den følelse :) Da jeg forlod Berit efter sidste session, var jeg lidt usikker på, om jeg kunne klare mig uden Berit og hendes evne til med få ord at få stoppet mit tankemylder, når noget gik mig på. Men jeg har klaret mig overraskende godt uden Berit. Jeg nu er raskmeldt og er startet i et helt nyt job, hvor jeg endda har fået anerkendelse for min optimisme. Og at kunne sende sine klienter ud i verden i stand til at kunne klare sig uden deres coach, er vel egentlig den bedste ros en coach kan få. En varm anbefaling fra mig :)

Anonym

Mit forløb har været helt fantastisk. Det har på alle måder været så berigende. Berit Schrøder er professionel, interesseret, opløftende og giver håb. Hun har ændret mit liv og min tro på mig selv til det bedre. Bedste anbefalinger herfra.

Malou

"Da jeg kom til min første samtale, var jeg et sted hvor jeg følte mig forvirret og fortabt - jeg vidste ikke længere hvem jeg var eller hvordan jeg var havnet der. Med Berits hjælp fandt jeg håb, motivation og glæde igen. Under forløbet blev jeg guidet igennem det jeg ikke forstod, fandt svar på mine spørgsmål og lærte mig selv at kende igen - på en helt ny måde. Det har været en smuk, hård og fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. Idag, efter at forløbet er afsluttet er jeg som et nyt menneske. Jeg er røgfri, jeg er stærkere og jeg føler en ro jeg ikke har følt i mange år. Et stort tak og en kæmpe anbefalning herfra. "

Kristin

"Berit har en helt særlig måde at lytte på. Uanset hvor svært det kan være at udtrykke sig, bliver det forstået, som det er ment. På en helt ligetil og simpel måde har Berit hjulpet mig med at sætte mit kaos af følelser og ord i rigtig rækkefølge og jeg har fået en klarhed over dels, hvorfor jeg var stresset og dels over, hvordan jeg kommer videre.
Berit kan at sige ting ligeud og ærligt, uden at det bliver stødende, men tværtimod meget støttende. Min selvindsigt er styrket og jeg har lært vigtigheden af at tilgive, ikke kun andre, men i høj grad også mig selv.
Det har været hårdt, lærerigt, udfordrende men også trygt og ikke mindst; uvurderligt!"

Eva Lindberg Vejre

 

”Mit coachingforløb hos Berit Schrøder er noget af det bedste som er hændt mig. Vigtigst af alt fik Berit mig til at indse præcis hvor slemt det egentlig stod til og har giver mig de nødvendige værktøjer til at acceptere min situation og begynde at processere den. 
Jeg har fået dybere og bedre selvindsigt end jeg nogensinde har haft, jeg har lært at mærke efter hvordan jeg har det og handle derefter istedet for at tonse derudaf og blive stresset. Jeg har lært at jeg ikke skal være 100% på alle fronter men finde en balance i hvor meget ansvar jeg skal tage på mig og hvor meget jeg behøver at præstere for at få en given ting udført uden at gå på kompromis med mig selv og mit helbred.
Hos Berit handlede det om "hvorfor er du her?", "hvad kan vi gøre i din nuværende situation således at du forstår den bedre og derved kan undgå at havne her igen?". Denne tilgang er helt perfekt for en stressramt i det selve coachingen ikke bliver en stressfaktor. Det handler ikke om "åh hvornår er jeg klar til at arbejde igen" for det bliver man ikke hvis man ikke først får en dybere selvindsigt og finder roden til problemet. Og det ved Berit og hun ved hvordan hun skal vejlede og rådgive i et led mod den dybere selvindsigt hos den stressramte.”

Carla Cecilie Lind-Valdan

 

"Efter at have været sygemeldt i en lang periode på grund af psykisk dårligt arbejdsmiljø, var det en befrielse at få lov til, at tale med Berit. Her fik jeg plads og ro til, at udtrykke alle de frustrationer og utrygheden omkring, det at være syg med stress. Berit hjalp mig til at sætte ord på alle de tanker der kørte rundt i mit hoved, og jeg fik ro og anderkendelse af, hvordan jeg havde det. Det har i den graf hjulpet mig videre, og lært mig mange ting om mig selv og om hvordan jeg vil have det videre i mit liv. Hvor mine grænser går, og hvad jeg vil være med til.
Jeg kan varmt anbefale at komme hos Berit, jeg glædede mig hver gang, det var et frirum, kun for mig.."

Anonym

"Her et par uger efter et afsluttet Blueprint Coaching forløb sidder jeg og tænker på hvad, det er, der har ændret sig! Det er meget svært at sætte ord på, men faktum er, at noget har ændret sig. Alle de brikker, der hulter til bulter rodede rundt indeni, er én efter én faldet på plads. Måske ikke alle, men rigtigt mange og i hvert fald nok til, at jeg har erkendt, fået forståelse for og er blevet afklaret med nogle meget grundlæggende faktorer, der hele mit liv har haft meget væsentlig indflydelse på min adfærd. Én af mine mål for forløbet var, at føle en lethed, energi og en frihed indeni. Det er til fulde opnået. Jeg ikke bare føler, at tungheden er forsvundet, jeg er meget gladere hele vejen ind, helt ind til MIG! Ikke kun jeg selv kan mærke forskel. Folk har bemærket, at jeg virker så glad, mine øjne stråler og så er jeg også fysisk blevet lettere. Et meget markant resultat er, at jeg ikke overspiser og har ikke længere ædeflip. Hvilken befrielse!

Min coach Berit Schrøder guidede mig gennem et nøje planlagt program, men det var mig selv, der skulle arbejde. Mellem hver session er der ”lektier” til næste session. Jeg kan så absolut kun anbefale at arbejde med lektierne hver gang. Ellers vil udbyttet af coachingen slet ikke blive så stort.

Berit har hele vejen igennem været ligeså fokuseret på mig, som jeg selv har været. Hun er 100 % til stede ved hver session og glemmer mig bestemt ikke mellem sessionerne. En ægte interesse i hvordan jeg har haft det og en entusiasme for, at jeg har skullet opnå store positive resultater har Berit ladet mig mærke hele vejen igennem.

Jeg kan på det varmeste anbefale Berit Schrøder og Blueprint Coaching."

Annette Staal

"Jeg startede i et coachforløb hos Berit Schrøder på et tidspunkt, hvor jeg følte at jeg faldt og faldt i mit liv. Og om fredagene hos Berit faldt jeg også – men denne gang med vilje. Jeg mødtes med mig selv på en måde, jeg ikke havde kunnet alene. Det hjalp Berits intuitive forståelse og nærvær mig til. Jeg husker tilbage på forløbet som en berigende proces."
 
Mette

"Mit indtryk af coachingforløbet hos Berit har været positivt og udviklende. Berit er meget autentisk og nærværende, og har udvist stor oprigtighed og interesse for min fortælling. Hun har hjulpet mig til at skabe nye tankemønstre, hvor jeg fik mulighed for at reflektere over flere aspekter af bl.a arbejdsliv mm. Berits støtte har været guld værd i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende som coach."

Anne

"Jeg har gennemgået et individuelt stresscoachingsforløb hos Berit Schrøder, og har været meget glad for det. Samtalerne har givet mig en stor indsigt i, hvad der har forårsaget min stress, og hvordan jeg håndterer den nu og i fremtiden. Via enkle metoder og værktøjer er jeg nu i stand til konstruktivt at arbejde videre med/styrke min motivation og mit potentiale på arbejdsmarkedet."

Anonym