Mind in Balance

er skabt med baggrund i det, jeg selv har været igennem. Med karrierejobs i flere store virksomheder, der på et tidspunkt endte med angst forårsaget af stress. En stress, som bl.a. var udløst af høje krav til mig selv, på jobbet og en manglende selvindsigt.

Mit ønske om forandring blev starten på et længere forløb, hvor jeg har opnået en dybere selvindsigt og der også behovet for en ændring af mit arbejdsliv.  Vejen førte mig bl.a. til et møde med Debbie Ford og hendes arbejde med The Shadow – skygger (introduceret af Carl Jung).

Da jeg også begyndte at kunne se en sammenhæng mellem stress og manglende selvindsigt er mit fokus altid på at give mine klienter en klar indsigt i deres tanke- og handlemønstre - især de uhensigtsmæssige. 

 

Personen bag Mind in Balance

Jeg hedder Berit Schrøder og er uddannet Master Integrative Coach og Integrative Leader hos Debbie Ford samt Stresscoach og har en HD i organisation og ledelse. Senest har jeg taget en uddannelse som 5-Path Hypnotherapist. Det er en meget effektiv  hypnoseform, som kan gøre det muligt at komme helt til bunds i gamle handle- og tankemønstre og derigennem skabe forandringer, som tidligere ikke har været mulige. Er yderligere certificeret Kundalini Yoga underviser.

En del af mit arbejdsliv bruger jeg på coaching og stresscoaching af ledige eller sygemeldte. Derudover yder jeg hypnoterapi, stresscoaching og support for private og i virksomheder med fokus på forebyggelse og håndtering af stress. Jeg lejlighedsvis underviser jeg i meditation, åndedræt og yoga.