Hvad er Hypnoterapi

Har du problemer eller udfordringer i dit liv, som fylder meget og som du gerne vil gøre noget ved? Det kan være alt fra lavt selvværd, angst, depression, flyskræk, rygning, overspisning, sukkerafhængighed, alkoholmisbrug osv. Måske har du forsøgt at opnå en forandring tidligere, men er ikke nået i mål? Det sker, når vores underbevidste sind ikke er enig med vores bevidste sind.  Hypnoterapien skaber indblik i denne uoverensstemmelse, skaber balance mellem de to og sikrer, at du fremadrettet kan komme i mål med dit ønske om forandring.

Hypnoterapi er en terapiform, hvorunder terapeuten blandt andet benytter hypnose til at støtte klienten i sit ønske om forandring.  5-Path Hypnoterapi er en særlig form for hypnose, hvor terapeuten også benytter værktøjer fra psykologiens verden, men også fra NLP, coaching og Gestaltterapi.

 

Effekten

Hypnoterapien gør klienten i stand til at skabe sin ønskede forandring ved at ændre på gamle overbevisninger og skabe nye handle- og tankemønstre. Klienten får indsigt i, hvor de gamle og begrænsende mønstre præcist er opstået.

 

Hvem egner det sig til?

Det kræver ikke en særlig evne at blive hypnotiseret – det eneste er ønsket om forandring og tillid til hypnotisøren og processen. Dette opnås gennem dialog mellem klient og hypnotisør inden selve hypnosen. Hypnoterapien egner sig derfor til klienter, der har ønske om, at komme til bunds i gamle overbevisninger for at kunne skabe en ønsket forandring.

 

Hvad kræver det?

Det eneste det kræver er ønsket om forandring, tillid og samarbejdsvilje.

 

Forløbet

Antallet af sessioner afhænger af problemstillingen, men er som oftest mellem 3 og 5 sessioner.