- også kendt som skyggearbejde


Kender du det?

Er der mennesker, som du bliver vildt irriteret på uden overhovedet at kende dem? Skyder du skylden for dit liv og levevis over på andre? Bliver du ved med at sætte dig de samme mål, men aldrig når dem? Og har du behov for andres anerkendelse og accept, men tror alligevel ikke helt på den, når du endelig får den? Føles dit liv som en evig søgen?

 

Hvilken effekten får du af Blueprint Coaching?

Denne coaching model gør dig bekendt med dit eget ”aftryk” eller Blueprint – dvs. din måde at agere og reagere på i bestemte situationer. Du opnår dermed en stor indsigt i, hvad der driver dig via din dybe, personlige udvikling og ikke mindst lære, hvad der spænder ben for dig. Det kan du bruge i dit liv på flere niveauer – og altså ikke kun til at nå dine mål, men også både i dit arbejds- og privatliv. Der kan også være mulighed for at få mere energi og opleve, at du flytter dig, da dine tanker og handlemønstre vil være i bedre overensstemmelse med, hvem du inderst inde er.
 
Du får med andre ord et stærkt indblik i din egen psyke og i hvilke gamle mønstre, der stadig styrer dig – mønstre du måske har haft i mange, mange år. Du får mulighed for at stifte bekendtskab med HELE dig. Når du som Blueprint klient opnår mere balance i sindet, vil du også kunne kapere mere og opleve et større overskud i både dit arbejds- og privatliv.

 

Hvordan foregår det? Hvad skal du selv investere af tid?

Sådan et forløb hos Mind in Balance kræver, at du er nysgerrig og har lyst til at arbejde med visualiseringer. Måske skal du bruge ca. 3 timer om ugen eller mere. Og du skal kunne være vedholdende – også når det føles grænseoverskridende for dig.

Du får en prøvesession, hvor vi også afgør, om vi er det rette match som coach og klient. Efter den kan du beslutte, om du ønsker at bruge 13 uger af dit liv med ca. en times telefoncoaching og to timers hjemmearbejde pr. uge for at finde ”dit eget, personlige Blueprint”.


 

Er Blueprint Coaching noget for dig?

Har du tidligere været stressramt, er dette også effektivt for dig. Via coaching forløbet vil du lære at opnå den ro, som du måske stadig mangler. Og den ro kan du anvende til at ændre de områder i dit liv, hvor du har oplevet eller måske stadig oplever stress.

Det er så vigtigt at have ”A mind in balance” for at komme videre på den gode måde.
 

Hvor stammer denne teori fra?

Blueprint coaching eller skyggeterapi er den form for coaching, som den kendte Debbie Ford udviklede gennem de sidste 16 år af hendes levetid, den er også kendt som skyggecoaching.