Vil du gerne have en sundere og mere smidig krop?

Så lad mig undervise dig og dine venner. Jeg opretter hold afhængigt af interessen, så send mig endelig en mail på berit@mindinbalance.dk - så tager vi sammen fat på Kundalini yoga og meditation inkl. de sunde åndedrætsøvelser.  

Elementerne i en Kundalini yoga time er forskellige øvelser i åndedræt, håndstillinger, øjefokus og meditation. Disse elementer påvirker naturligvis hele kroppen:
 
 • Musklerne
 • Immunsystemet
 • Nervesystemet
 • Hjerte-karsystemet
 • Åndedrættet mv.
 
Når du udøver Kundalini yoga, opbygger du samtidigt en sund og stærk krop, og ikke mindst en højere bevidsthed, som også gør det muligt at udvikle dig personligt via øget selvindsigt og skærpet evne til både at lytte og mærke efter.
 
Denne type yoga har jeg nøje udvalgt efter mange års praksis, da det er min erfaring, at den supporterer dig som klient i at opbygge din styrke – både fysisk og psykisk – men også i at finde ind til de svar, som vi alle bærer i os selv.
 
Jeg er uddannet instruktør i Kundalini yoga, som er en flere tusind år gammel tradition, der anskues som en stærk bevidsthed om menneskets tredelte struktur: Krop, sind og sjæl. Kundalini bygger på, at alt er energi – så du kommer til at arbejde med din egen kropsenergi og dine 7 chakraer.
 

De 7 chakraer:

 1. Rød er rodchakraets farve – også kendt som Muladhara. Det findes nederst på rygsøjlen og holder os nede på jorden samtidig med, at det forbinder os til de universelle energier. Det giver os tillid, samhørighed og reducerer mistillid. 
 2. Orange er Hara chakraets farve – også kendt som Svadhisthana. Det findes under navlen og er forbundet med de seksuelle organer og det reproduktive system. Når dette chakra er åbent, vil frugtbarhed og kreativitet blive frigjort samt seksualitet og følelser vil blive stimuleret. 
 3. Gul er Solar Plexus chakraets farve – også kendt som Manipura. Dette chakra findes i maveregionen, er tilknyttet til organer og muskler i dette område og repræsenterer vitalitet og vilje. Det hjælper til at finde deres indre styrke og gør drømme og mål til virkelighed. 
 4. Grøn er hjerte chakraets farve –også kendt som Anahata. Det findes i midten af brystregionen og er forbundet med hjerte og dets nerver, lunger og kredsløbssystem. Chakraet forbinder den fysiske og den åndelige verden. Når det står åbent, kan man elske mere og øge sin medfølelse og empati. 
 5. Blå er hals chakraets farve – også kendt som Vishuddha. Dette findes i halsen og er endvidere tilknyttet nakken, hænderne og armene. Vi forbinder det med tale og hørelse. Dette chakra kan forbedre åndelig kommunikation, clairvoyance, når det står åbent. 
 6. Indigo er pande chakraets farve – også kendt som Ajna. Dette er placeret på panden som vores forbindelse til den universelle ubevidsthed. Et åbent chakra giver øget intuition, klarsyn, integritet og reducerer følelsen af fortvivlelse. 
 7. Lilla er krone chakraets farve – også kendt som Sahasrara. Dette ser vi på toppen af hovedet og er tilknyttet den øverste del af hovedet, nervesystemet og hjernen. Det repræsenterer dine reneste tanker og forbinder vores højere bevidsthed med os selv.