Mind in Balance

Mit navn er Berit Schrøder. Og jeg er uddannet i at kunne hjælpe dig med/undervise dig i:
 

  • Stresscoaching
  • Følelsesmæssig læring
  • Hypnoterapi
  • Integrative coaching – også kaldet skyggearbejde
  • Kundalini yoga, meditation og åndedræt.
 
Jeg supporterer både private og på arbejdspladser med fokus på forebyggelse og håndtering af stress.
 
En del af mit arbejdsliv bruger jeg målrettet på coaching/stresscoaching af ledige eller sygemeldte.

Min erfaring
Jeg har haft karrierejobs i flere store virksomheder, men på et tidspunkt endte jeg med angst forårsaget af stress. En stress, som bl.a. var udløst af alt for høje krav til mig selv –  og samtidigt også en manglende selvindsigt.

Mit ønske om forandring blev starten på et længere forløb, hvor jeg har opnået en dybere indsigt i mig selv og derigennem også accept af behovet for en ændring i mit arbejdsliv. Denne rejse førte mig bl.a. til et møde med Debbie Ford og hendes arbejde med The Shadow – altså med skygger! Skyggeteorien er oprindeligt udviklet af Carl Gustav Jung, schweizisk psykiater 1875-1961.

I dag ser jeg derfor en tydelig sammenhæng mellem stress og manglende selvindsigt. Og derfor er mit fokus altid på også at give dig som klient en klar indsigt i dine tanke- og handlemønstre - især de uhensigtsmæssige. Når du opnår denne indsigt, skaber du derfor fundamentet for både at kunne håndtere din stress, men også for at kunne skabe et liv uden den farlige og unødige stress.

Mine uddannelser
Jeg er uddannet Master Integrative Coach og Integrative Leader hos Debbie Ford samt certificeret Stresscoach. Og så har jeg en HD i organisation og ledelse. Senest har jeg taget en uddannelse som 5-Path Hypnotherapist med en terapeutisk overbygning. Jeg er yderligere certificeret Kundalini Yoga instruktør.