I forhold til mine møder med dig, hæfter jeg mig ved det med at visualisere, hvad man gerne vil arbejde med. Ikke en bestemt arbejdsplads, men de ønskede emner. Den øvelse gjorde, at da jeg fik mulighed for at skifte arbejdssted, bød jeg selv ind med forslag til arbejdsopgaver det nye sted. Også opgaver de ikke selv umiddelbart havde tænkt på. Resultatet var, at jeg fik stor medbestemmelse i arbejdsopgaverne det nye sted! Så det har gjort en stor forskel at foretage denne "bevidsthedsøvelse om ønskede jobfunktioner".

Louise
 
 
I mit forløb hos Berit har jeg fået redskaber til de områder, jeg har haft brug for at arbejde med. Disse redskaber bruger jeg stadig - efter mit forløb - og er noget jeg er sikker på vil hjælpe mig fremadrettet. Berit har hver gang været åben og lyttende til, hvad der rørte sig hos mig og har været god til at spørge ind, så jeg også har fået øjnene op for det mindre åbenlyse i mine reaktionsmønstre. Jeg vil klart anbefale et forløb hos Berit.

Marlene, Pædagog
 
 Mind in Balance ved Berit Schrøder er ærlig, vedkommende og opbyggende coaching! De forløb jeg har haft med Berit har alle været ekstremt værdifulde for mig, både personligt og for min karriere. Igennem hele forløbet, der faktisk startede som et kortere stressrådgivningsforløb grundet arbejdspres og arbejdsmiljø, har Berit hjulpet mig med at genfinde styrken til at tro på mig selv og til at handle på de livsvalg, der bød sig for mig, især i forhold til karriereskift. Uden Berit, tror jeg ikke, at jeg ville være i den stilling, jeg sidder i idag, og som jeg føler er helt rigtig for mig lige nu. Berit gav mig modet til at komme videre, ikke at 'tage til takke', at hoppe ud i det (ad flere omgange) og at holde op med at tænke så meget på, hvad andre forventer og hvad normen tilsiger.
Berit er en virkelig kompetent coach. Hun er fantastisk til at lytte, men også til at spørge ind, samt til at identificere gamle overbevisninger, som måske slet ikke længere er rigtige for dig eller måske aldrig har været det, og til at komme med konkrete ideer og handlinger til, hvordan du kan ændre på dem. Berit har hjulpet mig med at genfinde troen på mig selv, så jeg nu kan stå stærkere i min egen person. Forløbet har givet mig en langt bedre selvindsigt og faktisk gjort det muligt for mig at italesætte mine egne behov samt stille krav til det arbejdsliv, der nu formes efter mine egne ønsker. For når andre kan mærke dig, er det jo også langt nemmere at imødekomme dine behov og forventninger. Så tusind tak for at du har ledt mig så godt på vej og i den helt rigtige retning. Rejsen er kun lige begyndt, og vejen er helt sikkert hverken fremkommelig, eller lige, eller opadgående for den sags skyld, men jeg er ikke længere bange eller nervøs for den, tværtimod, bring it on. En ekstra varm anbefaling herfra til Mind in Balance/Berit Schrøder.

Julie, International Koordinator/Specialkonsulent
 
Min 8 ugers coaching forløb hos Berit har givet mig en anden tilgang til hvordan stress skal/kan tackles. At sidde over for en så kompetent person, der har helt styr på sit stof og som giver sin klient (mig) utrolig meget taletid og tillid til mig selv og viden om personlighed og psyken, booster mit drivkraft til at komme ovenpå igen. Jeg blev indforstået med at det tog tid at komme sig oven på en hård stress og blev indforstået med at jeg var NØD til at geare ned. Det at geare ned har krævet troen på egen dømmekraft. Berits tillid til mig og hende baggrundsviden om menneskets psyke, har givet mig tillid til egen dømmekraft. Dette er ikke sket på en gang eller lige akkurat efter 8 ugers forløb, men netop bearbejdningen af de enkelte samtaler fordi viljen var der OG dernæst accepten af at man desværre må sige nogle ting fra f.eks. det at acceptere en mindre løn over en periode for at blive et helt menneske igen. Nu 4 mdr efter mit forløb tænker jeg ofte på Berit. Hendes ord og hendes tillid til mine valg, gør at jeg fortsætter det vi har aftalt. Det kan drille lidt nogle gange... “det kunne jo være at jeg skulle gå igang med dit eller dat nu”... men hun kan noget hende den søde Berit! Så alt i alt en kompetent coach der er der for dig menneskeligt/personligt og professionelt. Man kan mærke Berit.

Tidligere pædagogstuderende
 
Jeg tænker meget på vores samtaler over de 2 forløb jeg har haft hos dig. Det har gjort mig til en mere selvstændig person, som nu TØR at sige fra. At gøre hvad JEG vil, når JEG vil. Vil bare takke dig for at putte sund fornuft ind i mit hoved. Takke dig for at jeg tror på mig selv og at jeg er god nok. Tak fordi du har været der, så jeg kunne komme videre. Er mere end taknemmelig for at have mødt dig, i den værste krise i mit liv. Igen af hjertet tak. DU ER FANTASTISK.

Jeanette, 46 år
 
Hos Berit bliver du på en nærværende og respektfuldt måde guidet til at møde din sårbarhed, modstand eller forhindringer i dit liv med et åbent sind. Jeg er altid gået derfra med en styrket selvfølelse og et mere nuanceret perspektiv på min situation.

Pia,sygeplejerske 55 år
 
Efter en lang periode med stress både i mit privatliv, såvel som i mit arbejdsliv, fik jeg muligheden for at starte et coachingforløb hos Berit. Det har været en lærerig proces, hvor fokus både har været på at blive stressfri her og nu, men også, hvordan jeg fremadrettet undgår at blive alvorligt stresset. Mit forløb var meget velstruktureret, og jeg følte med det samme, at jeg var i gode hænder hos Berit. Hun gav mig en god forståelse for mine reaktionsmønstre samt mine fysiske symptomer med hjertebanken, hukommelsestab, søvnproblemer m.m. Gennem Berits forløb, har jeg fået gode redskaber og råd, som har hjulpet mig med at håndtere min nuværende situation, og som jeg ligeledes kan få glæde af fremadrettet. Udover at være en både dygtig og motiverende stresscoach, er Berit desuden et meget varmt, nærværende og behageligt menneske. Jeg kan derfor varmt anbefale Berit.

Maja Lindgren
 
Jeg har hos Berit oplevet en stor vilje, og ikke mindst evne, til at sætte sig ind i min situation. Berit har givet mig metoder til i højere grad at kunne reflektere over både personlige og arbejdsmæssige emner samt givet ideer til håndtering af konkrete udfordringer. I et både seriøst og samtidig humoristisk rum.

Louise
 
Jeg startede mit forløb hos Berit efter at have været sygemeldt i 1,5 år med alvorlig stress. Inden da havde jeg gennemgået to andre stressbehandlingsforløb, men uden mærkbare resultater. Det var først da jeg mødte Berit, at der blev sat skub i sagerne og jeg mærkede en markant bedring. Med hendes hjælp er jeg blevet bevidst om mine egne tankemønstre og hvordan det påvirker min adfærd og handlinger og ganske langsomt er jeg blevet bedre til at skrue på de rigtige knapper og mærke efter, hvad der gør mig godt og hvad der ikke gør. Hun har en indfølingsevne og forståelse uden lige der gør, at jeg har følt mig tryg og hørt hele vejen igennem. Igennem Berit har jeg fået en værktøjskasse, som jeg i den grad kan bruge. Hver dag er stadig en balancegang for ikke at komme til at falde i de gamle vaner og dermed overbelaste hjernen for meget, men en ting er sikkert; Jeg var aldrig nået så langt uden Berits hjælp.

Ann, tidligere lægesekretær
 
Jeg fik tilbudt et forløb hos Berit efter at være blevet ramt af bekymringer og stress vedr. min jobsøgning samt andre udfordringer i min hverdag igennem det sidste års tid. Efter gode samtaler om hvordan jeg kan håndtere min indre uro, føler jeg at have fundet mere ro og overskud i hverdagen igen. Berit er fantastik dygtig til at finde ind til hvad der virkelig nager en og få åbnet op for posen af bekymringer der fylder meget. Berit er et meget empatisk menneske som favner bredt. Jeg har været meget glad for forløbet og giver mine varmeste anbefalinger.

Mette
 
Jeg var så heldig at få tilbudt et stress-forløb hos Berit igennem kommunen i forbindelse med min sygemeldning. Jeg kom til Berit og blev mødt af den mest fantastiske kvinde, som allerede fra første møde formåede at pejle sig ind på hvilke udfordringer jeg kom med. Berit formåede fra første møde at favne mig og mine til tider kaotiske tanker. Og lige så stille hjalp hun mig til at pille tankerne fra hinanden og se tingene fra en ny vinkel. Berit har igennem hele forløbet været fantastisk til at gribe mine udfordringer og hjælpe mig op af, for mig, den rigtige vej. Den vej som jeg på ingen måde troede fandtes da jeg startede hos Berit. Jeg ville ikke være hvor jeg er i dag, hvis ikke det havde været for Berit. Jeg er hende evig taknemmelig for at hun støttede mig hele vejen igennem min rejse. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Lotte
 
Det at blive oplyst om hvilke mekanismer i hjernen, og hvilke mønstrer, der igen og igen kan spænde ben for et sundt arbejds- og privatliv, har hjulpet mig mod helbredelse af stress. Jeg takker Berit for min selvindsigt.

Anonym, Asset Manager
 
Jeg tror de fleste kvinder i min alder kender til at skulle præstere. Vi vil gerne være; den bedste mor for vores børn, den gode kollega på arbejdspladsen, den omsorgsfulde veninde og den kærlige kæreste. Der findes ikke nogen begrænsninger for, hvad vi gerne vil kunne, og hvor meget vi gerne vil give vores nærmeste. Men midt i alt dette glemmer vi, at vi også selv eksistere. Vi holder simplethen op med at værne om os selv! Vi glemmer, at hvis ikke vi er der for os selv, kan vi umuligt være noget for nogle andre! Jeg havde glemt mig selv, kørte med 100 kilometer i timen med en konstant stemme indeni, som fortalte mig, at intet af det jeg gjorde i vikeligheden var godt nok! Berit har hjulpet mig til at indse, at mange af de krav og forventninger, jeg forsøgte at indfri, helt enkelt var mine egne forventninger og krav. Desuden hjulpet mig til at forstå, at jeg ikke behøver at være og gøre alting perfekt hele tiden. For det er der ikke nogen mennesker, der kan holde til! Berit har en meget empastik tilgang. Jeg følte mig meget hurtig helt tryg i hendes nærvær. Aldrig har jeg været så ærlig og åben overfor et andet menneske. Jeg møder nu verden med en helt anden tilgang end tidligere. Jeg skal stadig minde mig selv om, at selvom vi lever i et præstationssamfund, hvor toget kører rigtig hurtigt, så kan jeg godt vælge, om jeg vil stå på toget. Det er okay, jeg er okay helt som jeg er.

Lærer, 36 år
 
Efter en periode med stress startede jeg i et forløb hos Berit. Jeg følte med det samme, at Berit havde en forståelse og en empati der gjorde, at jeg åbnede mig og kunne vise mine sårbare sider. Jeg kunne gennem vores samtaler se, at jeg ikke kun havde stress, men at jeg faktisk også havde en del angst som jeg havde gået rundt med i mange år. Berit hjalp mig til at se mig selv, lære mig selv at kende og i sidste ende acceptere den jeg er med skyggesider og det hele. Jeg følte mig bogstaveligt talt lettere og mere fri da mit forløb var slut.

Trine-Emilie
 
Forløbet hos Berit har være meget konstruktiv, inspirerende, og nyttig. Jeg fik godt råd og redskaber til at håndtere problemer. Hos Berit, skal man kigge fremad i stedet for at kigge tilbage, det synes jeg meget godt om.

Kvinde i 50'erne
 
Jeg har netop afsluttet et meget lærerigt forløb hos Berit. Jeg vil sige mange tak til dig, Berit, fordi du, allerede fra første møde med din ro, empati og viden, lukkede op for min fastlåste stress-situation. Jeg fik redskaber til mit tankemylder, hvilket hurtigt gav bedre søvn og roligere og mindre stressende nætter. Det gav efterhånden mere overskud til at få kigget på mine skyggesider og sårbarhed, og hvordan jeg fremadrettet kan håndtere de udfordringer, der er i forbindelse med arbejdsliv, privatliv og overgangsalder. Jeg er meget taknemmelig og glad for forløbet.

Kvinde, 54 år
 
Jeg startede mit forløb hos Berit i forbindelse med, at jeg skulle tilbage på mit job efter en længere sygemelding pga. stress. Hendes hjælp var altafgørende for mig og havde hun ikke været der, til at samle mig op undervejs og hjælpe med at gennemskue mine handlemønstre - så var det nok ikke lykkedes mig at komme tilbage på jobbet og få det så godt. Hun er ærlig og omsorgsfuld i sin kommunikation og hun får mig til at se tingene som de er, og grine af min egen uhensigtsmæssige adfærd når det går op for mig hvad jeg har gjort. Jeg har stor glæde, af det jeg lærer i mit forløb - også på mange andre områder af mit liv. Jeg ser mere positivt på tingene, men er også blevet bedre til at sige fra og mærke hvad jeg i virkeligheden gerne selv vil.

Tina
 
Jeg vil sige mange tak for det forløb jeg har været i hos dig! Jeg føler mig mødt, hørt, lyttet til og anerkendt. Du har været særligt dygtig til at fornemme mig og det som fyldte. Hvad der udfordrede mig og hvornår jeg fik mine grænser overskredet. Jeg har i mit forløb med dig fået en større indsigt i de mekanismer, mønstre og skyggesider, som er på spil i mig. Da jeg startede forløbet hos dig, havde jeg et ønske om at få nye strategier, til at kunne håndterer min stressygdom og til at kunne handle anerledes. Jeg er blevet mødt med en forståelse og empati for det jeg står i. Jeg er blevet mere bevidst om de skyggesider eller handlemønstre, som kan være dysfunktionelle for mig. Jeg har fået redskaber til alt berolige mig selv og dermed et overblik og handlemulighed for at gøre noget andet og dermed bryde mine mønstre og gamle vaner. Jeg er stadig i gang med healing og jeg ved det er en fortsat rejse, men jeg har fået en ny indre stemme, som giver mig lov til at stoppe op, sige fra og berolige mig selv.

Charlotte
 
Efter en del modgang i livet, havde jeg tabt tråden til et normalt liv. Jeg var gået fra kæresten, mistet mit arbejde og var havnet på et herberg for hjemløse. Efter et stykke tid, hvori jeg havde sundet mig, sendte kommunen mig ud til Berit Schrøder, og så skete der noget. Jeg har nu fundet arbejde, har kort udsigt til bolig og er startet på at løbe i klub med andre, både for træningen men i særdeleshed for det sociale.
Og hvad gjorde de 8 sessioners coaching så ved mig? Jeg fandt mig selv gennem en dybdegående indsigt i mit liv, som Berit skubbede i gang ved at ændre på mit syn på MIG SELV! Hun fandt mine grænser og rykkede ved dem, således at jeg fik en dybere indsigt i hvordan jeg så mig selv og derved også andre, fik en meget anderledes vinkel til mit eget liv, samt trænede mig til at spejle mig i andre og på den måde finde en større tolerance i livet. Berit fandt sider af mig frem, som jeg ikke kunne overskue at finde før jeg sad i stolen i Lyngby. Berit er meget empatisk og professionel, sætter sig ind i personen overfor, og gennem forløbet ændres man til det bedre, en gang i mellem uden at man opdager det før man trækker på smilebåndet og tænker, "nå ja - sådan er jeg også". Jeg blev vejledt i at rykke grænserne for hvordan jeg anskuer andre mennesker gennem positiv spejling i mig selv og at se resultaterne og belønningen for mig selv. Jeg har også lært at sætte grænser for mig selv og overfor andre, således at jeg rent faktisk får større udbytte ud af at sige fra nogle gange. Med de bedste anbefalinger fra mig, Berit kan anbefales på det kraftigste.

Mikael Mølsgaard
 
I forbindelse med at jeg efter en blodprop i hjernen gradvis kom tilbage på job, havde jeg en række samtaler med Berit. Det er min erfaring, at hun har en usædvanlig god evne til at forstå min situation og at komme med konkrete råd, som jeg umiddelbart kunne anvende.

Hilsen Henrik, specialkonsulent
 
Mit stresscoachforløb hos Berit har været helt fantastisk! Jeg har virkelig fået meget ud af det. Jeg glædede mig efter hver gang til næste gang - overvejer at tage et Blueprint coachingforløb. Tak!

Christina
 
Jeg har været meget glad og taknemmelig for Berits råd, vejledning og væsen. Det har været en stor hjælp for mig at forstå hvad der sker i kroppen når man er syg med stress, og jeg har været meget glad for de værktøjer som jeg har fået med på vejen. De råd som jeg har fulgt har jeg mærket en hurtig virkning af, og det har gjort meget for mit daglige velvære i denne proces. Det har også været en positiv oplevelse at blive bevidst om de forskellige slags metoder der er til at komme tingene til livs. Min erkendelse efter forløbet er at der er hjælp til at komme videre på, på måder der passer til det overskud man har, og det er dejligt at man ikke behøver at føle sig begrænset på dage hvor man føler sig ekstra overvældet eller træt. Jeg kan klart anbefale Berit og hendes alsidige tilgang til den person hun arbejder med.

Med venlig hilsen Mona
 
   
Jeg har været temmelig syg i længere tid (1.5 år) med depression og stres grundet flere års overbelastning bl.a. grundet en voldsom skilsmisse, et kronisk psykisk sygt barn, et krævende arbejde som advokat, flere flytninger (med små børn), en fyring, egen sygdom osv osv.. Jeg har måtte tilses af psykiater og medicineres. Jeg har forsøgt mig hos to psykologer, men jeg synes ikke rigtig, jeg fik noget ud af. Så kom jeg - lidt tilfældigt - til Berit. Jeg gik til hende med et åbent sind, men havde egentlig ikke de store forventninger, - for hun kan jo ikke ændre på udfordringerne i mit liv. Men jeg blev klogere, for Berit kunne faktisk godt ændre på noget i mit liv. Hun kunne hjælpe mig til at ændre min måde at leve mit liv på. Ift. mine måde at tænke og agere på. Hun formåede at få mig til at arbejde med mig selv. Fra en vinkel og på en måde som jeg ikke selv ‘havde set’. Hun formåede hurtigt at finde ud af, hvad netop jeg skulle arbejde med - ift. at netop jeg kunne få et bedre og godt liv. Berit er virkelig dygtig! Hun er engageret, imødekommende, varm, vidende, skarp og empatisk. Jeg kunne hver gang gå fra hende klogere på mig selv - og gladere. Hun har lært mig ting om mig selv, som jeg ville ønske, jeg havde lært for mange år siden. Så var jeg nok ikke endt, hvor jeg gjorde. Men det sker så hellere igen. Jeg er blevet klogere. Det er meget svært at arbejde med sig selv, og det kræver meget at ændre på sine mønstre. Men hver dag bruger jeg de værktøjer, som Berit har lært mig, og er lykkelig over at have fået dem. Stor tak til Berit - som jeg ikke har tænkt mig at slippe sådan lige med det samme :0) Ikke overraskende kan jeg KUN give Berit min BEDSTE anbefaling!

'Hende, der troede hun kunne alt - blot hun tog sig sammen'
 
   
Jeg har gennem 10 coachsessions hos Berit Schrøder, meget klart og tydeligt fået øjnene op for hvilke værktøjer jeg har i "min værktøjskasse" og hvilke som jeg manglede at bruge. Nogle lå helt nye og aldrig brugt. Det kræver mod at kaste sig ud i nye reaktionsmønstre, men hvilken fantastisk rejse det har været, at gøre det sammen med Berit og opleve forvandlingen indeni og se hvordan mit verdensbillede begyndte at ændre sig. Jeg bruger dagligt teknikker og metoder, som jeg har lært og er dybt taknemmelig over at have været i coachforløb lige præcis hos Berit. Hun er dybt professionel, afsindig dygtig, kniv skarp og meget sympatisk. Vil til enhver tid anbefale hende til alle som har lyst og mod på at arbejde med sig selv. Tak for mere overskud, glæde og indsigt i livet.

Piah Sofia
 
   
Da jeg startede mit forløb havde jeg en forestilling om at det, at arbejde i sundhedsvæsnet var lig med at skulle hoppe på lyntoget for at kunne følge med og hele tiden udvikle sig. Berit fik ændret min tankegang til at det var okay ikke altid at tage lyntoget men at et langsommere tog, bumletoget, måske var bedre for mig, da jeg havde brug for at kunne "stå af og dufte lidt til roserne", tage temperaturen på hvor jeg var i mit liv lige nu. Berit fik det gjort "legat" at trække i bremsen og mærke efter. Jeg har lært at det er mig der er herre over de valg jeg træffer i mit liv, både familie- og arbejdsliv. Sidst men ikke mindst, at man skal huske at holde pauser, koble af og mærke efter hvordan man har det. Hvis man ikke har det godt, skal man ændre noget i sit liv - og det er okay!

Laura, sygeplejerske
 
   
Jeg har for nylig været i et meget fint og givende cachingforløb over 5 gange hos Berit Schrøder. Efter at have arbejdet non-stop i 28 år (hvor af de sidste 2½ år har været ret belastende) røg jeg ind i overanstrengelse/stress. Selvom man nu kan læse sig til mangt og meget, er det noget ganske andet at blive set og mødt dér, hvor man er, og så ovenikøbet af et varmt, respektfuldt og intuitivt menneske som Berit. Hurtigt lytter hun sig ind, et rum af tillid skabes, hvor der gennem dialog kastes lys over ens situation og over ens styrker og svagheder; sidstnævnte, der endda kan vendes til noget positivt gennem rammesætning, tilegnelse af konstruktive redskaber og et mere varmt blik på sig selv. Hjælp til selvhjælp er bestemt blevet givet, glædeligt og opbyggende, hvor jeg nu går anderledes glad og håbefuldt til mine sidste 5-7 arbejdsår, mere respektfuldt, lyttende til mig selv og nysgerrig på, hvad livet nu vil bringe. Jeg kan kun give Berit Schrøder mine allervarmeste anbefalinger.

Inger Merete
 
   
Efter 2 alvorlige stress-sygemeldinger med efterfølgende fysisk sygdom og et langt, hårdt (og nødvendigt) terapiforløb stod jeg uden arbejde og i en situation, hvor jeg syntes at være kørt fast. Derfor var det en kæmpe lettelse at komme hos en coach som Berit. Berit har hele tiden arbejdet med at prøve at få mig til at se de muligheder jeg har og fået mig til at se positivt på mit liv igen. Vi har gået tilbage til mit liv før stress og sygdom og talt om, hvad der gjorde mig glad dengang og hvad det egentlig er, der betyder noget i livet. Berit er en person, som virkelig ser én og som jeg har følt mig 100% tryg ved gennem hele forløbet. Jeg føler mig lettere rent psykisk nu og har fået en langt mere positiv tilgang til min fremtid.

Anne Lindegaard, tidligere pædagog og leder

 
 
Mit forløb på 11 gange hos Berit - min redning og lære for livet
Berit kan noget ganske særligt som jeg ikke har oplevet før. Hun formår at skabe tillid, dele teori og praktiske fif på den mest indsigtsfulde og nærværende måde. Jeg har vitterlig aldrig mødt et så indsigtsfuldt og kompetent menneske som Berit - og Berits rolige, empatiske væsen gør, at jeg også føler mig set, hørt og tryg hver eneste gang jeg sætter mig til rette i den bløde lænestol. Der er ikke noget emne eller symptom, der er for stort eller småt - om det er angst, stress, familiære relationer, kærlighed eller mangel på samme, så har Berit en teori hun visualiserer og fører dig ind i, i relation til netop mit problem eller udfordring. Mine allervarmeste anbefalinger giver jeg selvfølgelig til Berit - her får du virkelig noget for pengene og en ballast videre med i livet.


Helle Donkild
 
   
Som småbørnsmor og med et job, der er spændende og medrivende, er der sjældent pause, så da jeg startede hos Berit var det 2. gang, jeg var stressramt. Jeg sagde til Berit, at mit mål med coaching forløbet var at undgå at ende som stressramt igen. Og Berit har gjort underværker, med indsigt, oprigtighed og humor har Berit hjulpet mig. Hun har givet mig værktøjer til at vælge nye vaner. Hun har lært mig vigtigheden af at stoppe op og at lytte til mig selv. Hun har også lært mig, at jeg ikke bliver et dårligere menneske af at tænke på mig selv. At gå hos Berit var for mig et fantastisk frirum – til at tale om mig og mine tanker – og til at blive meget klogere på, hvem er jeg og hvem vil jeg gerne være. Jeg kan på det varmeste anbefale et coachingforløb hos Berit.

Pia
 
   
Hvis du har brug for en livline, som får dig til at forstå din stress, og hvordan du arbejder med områder som bevidsthed, grænser, ressourcer og kontrol, kan jeg varmt anbefale Berit. Hun har hjulpet mig frem til at skrive min egen 'manual', så jeg kan blive ved med at holde fast i at være hel fremfor god.

Anonym
 
 
Du skal have en stor tak for din hjælp, rådgivning og støtte ifbm min stress. Som dig bekendt har jeg også gået til psykolog, men det har været dine værktøjer, din tilgang og personlighed der har givet mig overskud til at komme videre. Det skal du have en kæmpe tak for.... jeg kan ikke takke dig nok :).

Anonym
 
 

Mit coachingforløb hos Berit Schrøder har givet mig rigtig meget. Jeg har lært mig selv bedre at kende og er blevet bedre til at aflæse de signaler min krop sender mig. Jeg har fundet ud af, hvad der betyder noget for mig og hvorfor det er vigtigt. Da jeg startede hos Berit var jeg meget i tvilv om mine egne evner og muligheder for fremtiden, nu har jeg fået meget mere selvtillid og er mere positiv mht fremtiden.

Eva, koordinator.

 

Jeg havde 33 års erfaring med at være den perfekte pessimist, da jeg startede i mit coachforløb hos Berit. 33 års erfaring med manglende tiltro til verden, men mest af alt til mig selv. Mit selvværd var meget lavt, og jeg havde arbejdet mig ind i en gedigen omgang stress under mantraet: "Jeg er ikke god nok". En følelse, som jeg i gentagne terapiforløb i de foregående 17 år havde forsøgt at få til at forsvinde, men uden held. I løbet af kun otte sessioner lykkedes det ikke bare Berit at hjælpe mig med at mindske følelsen af ikke at slå til, jeg blev også mærkbart gladere. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør ændringen af et menneskes mentale vaner heller ikke, men jeg er fuldstændigt lamslået over, hvor langt vi faktisk nåede sammen på nogle få måneder! Jeg er glad, fjollet og optimistisk, som jeg aldrig har været det før... Og jeg er vild med den følelse :) Da jeg forlod Berit efter sidste session, var jeg lidt usikker på, om jeg kunne klare mig uden Berit og hendes evne til med få ord at få stoppet mit tankemylder, når noget gik mig på. Men jeg har klaret mig overraskende godt uden Berit. Jeg nu er raskmeldt og er startet i et helt nyt job, hvor jeg endda har fået anerkendelse for min optimisme. Og at kunne sende sine klienter ud i verden i stand til at kunne klare sig uden deres coach, er vel egentlig den bedste ros en coach kan få. En varm anbefaling fra mig :)

Anonym

Mit forløb har været helt fantastisk. Det har på alle måder været så berigende. Berit Schrøder er professionel, interesseret, opløftende og giver håb. Hun har ændret mit liv og min tro på mig selv til det bedre. Bedste anbefalinger herfra.

Malou

"Da jeg kom til min første samtale, var jeg et sted hvor jeg følte mig forvirret og fortabt - jeg vidste ikke længere hvem jeg var eller hvordan jeg var havnet der. Med Berits hjælp fandt jeg håb, motivation og glæde igen. Under forløbet blev jeg guidet igennem det jeg ikke forstod, fandt svar på mine spørgsmål og lærte mig selv at kende igen - på en helt ny måde. Det har været en smuk, hård og fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. Idag, efter at forløbet er afsluttet er jeg som et nyt menneske. Jeg er røgfri, jeg er stærkere og jeg føler en ro jeg ikke har følt i mange år. Et stort tak og en kæmpe anbefalning herfra. "

Kristin

"Berit har en helt særlig måde at lytte på. Uanset hvor svært det kan være at udtrykke sig, bliver det forstået, som det er ment. På en helt ligetil og simpel måde har Berit hjulpet mig med at sætte mit kaos af følelser og ord i rigtig rækkefølge og jeg har fået en klarhed over dels, hvorfor jeg var stresset og dels over, hvordan jeg kommer videre.
Berit kan at sige ting ligeud og ærligt, uden at det bliver stødende, men tværtimod meget støttende. Min selvindsigt er styrket og jeg har lært vigtigheden af at tilgive, ikke kun andre, men i høj grad også mig selv.
Det har været hårdt, lærerigt, udfordrende men også trygt og ikke mindst; uvurderligt!"

Eva Lindberg Vejre

 

”Mit coachingforløb hos Berit Schrøder er noget af det bedste som er hændt mig. Vigtigst af alt fik Berit mig til at indse præcis hvor slemt det egentlig stod til og har giver mig de nødvendige værktøjer til at acceptere min situation og begynde at processere den. 
Jeg har fået dybere og bedre selvindsigt end jeg nogensinde har haft, jeg har lært at mærke efter hvordan jeg har det og handle derefter istedet for at tonse derudaf og blive stresset. Jeg har lært at jeg ikke skal være 100% på alle fronter men finde en balance i hvor meget ansvar jeg skal tage på mig og hvor meget jeg behøver at præstere for at få en given ting udført uden at gå på kompromis med mig selv og mit helbred.
Hos Berit handlede det om "hvorfor er du her?", "hvad kan vi gøre i din nuværende situation således at du forstår den bedre og derved kan undgå at havne her igen?". Denne tilgang er helt perfekt for en stressramt i det selve coachingen ikke bliver en stressfaktor. Det handler ikke om "åh hvornår er jeg klar til at arbejde igen" for det bliver man ikke hvis man ikke først får en dybere selvindsigt og finder roden til problemet. Og det ved Berit og hun ved hvordan hun skal vejlede og rådgive i et led mod den dybere selvindsigt hos den stressramte.”

Carla Cecilie Lind-Valdan

 

"Efter at have været sygemeldt i en lang periode på grund af psykisk dårligt arbejdsmiljø, var det en befrielse at få lov til, at tale med Berit. Her fik jeg plads og ro til, at udtrykke alle de frustrationer og utrygheden omkring, det at være syg med stress. Berit hjalp mig til at sætte ord på alle de tanker der kørte rundt i mit hoved, og jeg fik ro og anderkendelse af, hvordan jeg havde det. Det har i den graf hjulpet mig videre, og lært mig mange ting om mig selv og om hvordan jeg vil have det videre i mit liv. Hvor mine grænser går, og hvad jeg vil være med til.
Jeg kan varmt anbefale at komme hos Berit, jeg glædede mig hver gang, det var et frirum, kun for mig.."

Anonym

"Her et par uger efter et afsluttet Blueprint Coaching forløb sidder jeg og tænker på hvad, det er, der har ændret sig! Det er meget svært at sætte ord på, men faktum er, at noget har ændret sig. Alle de brikker, der hulter til bulter rodede rundt indeni, er én efter én faldet på plads. Måske ikke alle, men rigtigt mange og i hvert fald nok til, at jeg har erkendt, fået forståelse for og er blevet afklaret med nogle meget grundlæggende faktorer, der hele mit liv har haft meget væsentlig indflydelse på min adfærd. Én af mine mål for forløbet var, at føle en lethed, energi og en frihed indeni. Det er til fulde opnået. Jeg ikke bare føler, at tungheden er forsvundet, jeg er meget gladere hele vejen ind, helt ind til MIG! Ikke kun jeg selv kan mærke forskel. Folk har bemærket, at jeg virker så glad, mine øjne stråler og så er jeg også fysisk blevet lettere. Et meget markant resultat er, at jeg ikke overspiser og har ikke længere ædeflip. Hvilken befrielse!

Min coach Berit Schrøder guidede mig gennem et nøje planlagt program, men det var mig selv, der skulle arbejde. Mellem hver session er der ”lektier” til næste session. Jeg kan så absolut kun anbefale at arbejde med lektierne hver gang. Ellers vil udbyttet af coachingen slet ikke blive så stort.

Berit har hele vejen igennem været ligeså fokuseret på mig, som jeg selv har været. Hun er 100 % til stede ved hver session og glemmer mig bestemt ikke mellem sessionerne. En ægte interesse i hvordan jeg har haft det og en entusiasme for, at jeg har skullet opnå store positive resultater har Berit ladet mig mærke hele vejen igennem.

Jeg kan på det varmeste anbefale Berit Schrøder og Blueprint Coaching."

Annette Staal

"Jeg startede i et coachforløb hos Berit Schrøder på et tidspunkt, hvor jeg følte at jeg faldt og faldt i mit liv. Og om fredagene hos Berit faldt jeg også – men denne gang med vilje. Jeg mødtes med mig selv på en måde, jeg ikke havde kunnet alene. Det hjalp Berits intuitive forståelse og nærvær mig til. Jeg husker tilbage på forløbet som en berigende proces."
 
Mette

"Mit indtryk af coachingforløbet hos Berit har været positivt og udviklende. Berit er meget autentisk og nærværende, og har udvist stor oprigtighed og interesse for min fortælling. Hun har hjulpet mig til at skabe nye tankemønstre, hvor jeg fik mulighed for at reflektere over flere aspekter af bl.a arbejdsliv mm. Berits støtte har været guld værd i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende som coach."

Anne

"Jeg har gennemgået et individuelt stresscoachingsforløb hos Berit Schrøder, og har været meget glad for det. Samtalerne har givet mig en stor indsigt i, hvad der har forårsaget min stress, og hvordan jeg håndterer den nu og i fremtiden. Via enkle metoder og værktøjer er jeg nu i stand til konstruktivt at arbejde videre med/styrke min motivation og mit potentiale på arbejdsmarkedet."

Anonym