Hvad er Spiritual Divorce Coaching?

Har du et konfliktfyldt forhold til en person i dit liv? En tidligere ægtefælle, partner, familiemedlem eller ven/veninde? Har du svært ved at komme videre efter en skilsmisse eller et brudt forhold til et menneske, du har holdt af? Er du blevet svigtet? Har du selv svigtet en anden?   

Når vi - hvad rigtigt mange af os oplever - står tilbage med skårene af et forhold af den ene eller anden art, kan det have meget stor indflydelse på det, der efterfølgende sker i vores liv. Debbie Fords Spiritual Divorce coaching model tager udgangspunkt i, at den smerte vi oplever ved et endt forhold kan være en katalysator til at leve et ekstraordinært liv. Smerten kan give os en værdifuld selvindsigt, som vi kan bruge - ikke blot til at komme videre, men videre mod et andet og mere inspirerende liv. Og vigtigst af alt: Undgå at begå de samme fejltagelser igen og igen.

Vi vælger selv, om vi ønsker at bruge det problemfyldte eller ødelagte forhold som et wake-up-call eller blot overhøre alarmen og leve videre med det i bagagen.
 

Effekten af Spiritual Divorce coaching

Efter et coaching forløb med udgangspunkt i denne model, vil du have helet dit problemfyldte forhold således, at du kan bruge den smertefulde læring til at komme videre. Og samtidig have fået nogle værdifulde selvindsigter, som kan supportere dig i fremtiden.

Denne model refereres også til som Healing your Hearth, da modellen vil hele sårene - og dit hjerte - og det er det, vi har brug for, når vi gennemlever smertefulde forhold. Med et helet hjerte vil du igen kunne elske og modtage kærlighed. Smerten er tung at bære videre i livet og med et lettet hjerte står vejen åben for nye og givende forhold til andre og ikke mindst til dig selv.  
 

Hvem egner Spiritual Divorce Coaching sig til?

Denne form for coaching er velegnet til dig, der har problemfyldte forhold, som bliver ved med at vise sig - både i selve forholdet, men også i dit tankemønster. Du har problemer med at forholde dig til personen, forholdet giver udfordringer på flere områder og spænder ben for en afslutning eller en ændring. Dine tanker følger de samme mønstre og du har sikkert tænkt det samme om forholdet, det der er sket eller om personen tusindvis af gange.

Modellen er velegnet til dig, der ønsker at komme videre - at lære af forholdet og ikke længere være belastet af det. Det kan være forhold til levende og til afdøde og det kan være forhold, der ligger mange år tilbage eller af nyere dato.


Hvad kræver det?

Coaching forløbet kræver, at du er parat til at kigge på forholdet, der ikke fungerer og som bringer dig smerte - også hvis det begynder at gøre ondt. Forløbet kan for nogle være provokerende - til gengæld er gevinsten ved at gå det igennem det hele værd. Du skal forvente at skulle bruge omkring 3 timer om ugen i forløbet.

Du har mulighed for en prøve session, inden du tager stilling til, om du vil bruge 14 uger til at hele dit hjerte og det svære forhold. Under sessionen finder vi også ud af, om vi er det rette match som klient og coach.
 

Forløbet

Et Spiritual Divorce coaching forløb varer ca. 14 uger fra start til slut.

Du vil starte med en session, hvor du bliver introduceret mere detaljeret for modellen og den måde vi vil arbejde på.

Selve coachingen er et 13 ugers intensivt forløb, hvor du skal forvente ca. 2 timers hjemmearbejde hver uge. Du ringer til coachen på et fast tidspunkt hver uge, opkaldet varer 1 time. Dagen inden opkaldet har du udfyldt et skema over dit hjemmearbejde den forløbne uge, og sendt det til din coach via mail. I skemaet beskriver du bl.a. dine fremskridt og udfordringer, som vi tager op under næste session.