Stressrådgivning

Ønsker du at tage et ansvar for dig selv og for dit eget stressniveau? Ønsker du ikke at blive en del af de mere end 35.000 der hver dag sygemeldes med stress i Danmark? Så kan et forløb med individuel stressrådgivning give dig redskaberne til det.

Du vil opnå viden om hvad stress er, hvordan det påvirker os og hvordan du håndterer dit stressniveau og undgår at blive en del af statistikken med de udfordringer et stressforløb har. Derudover opnår du en dybere selvindsigt, som kan supportere dig på mange områder af dit liv.

Effekt

Du vil opleve at du har mulighed for at påvirke dit eget liv i langt højere grad end du måske umiddelbart tror. Gennem bl.a. følelsesmæssig læring vil du føle dig meget stærkere og med langt flere valgmuligheder end du oplever lige nu.

Hvem egner det sig til?

Rådgivningen er for dig, der ønsker at tage et medansvar og som har brug for at blive klædt bedre på til at leve et liv uden store begrænsninger og måske en fornemmelse af blot at blive ført med strømmen.

Hvad kræver det?

Forløbet kræver at du er villig til at kigge indad, til at tage ansvar og til forandring!

Forløbet

Coachingen foregår enten personligt eller per telefon. Der vil være ca. 1 session om ugen og det typiske forløb er på 8 uger.